: 064 / 185 - 969
 : info@pravo-prevajanje.si

Kontakt

  • Ime in priimek *
  • Vaš email *
  • Vaš telefon
  • Sporočilo

O podjetju

 DISTRIBUTOR.SI,
Milana Majcna 35,
1000 Ljubljana

 : info@pravo-prevajanje.si
 : 064 / 185 – 969

 

 

Prevajalska agencija

oziroma skupina prevajalcev pod imenom “pravo-prevajanje” čaka na vaša vprašanja in povpraševanja na info@pravo-prevajanje.si, lahko se nam oglasite preko zgornjega obrazca ali pa na telefonsko številko 064/185-969!

Naša prevajalska agencija je znana predvsem po tem, da je na voljo skorajda ves čas – tudi za konec tedna nam ni težko urediti prevoda ali lekture, če ju naš naročnik nujno potrebuje. Na povezavi lahko preverite, kako ugodni so naši prevodi, le da pri nas poceni prevod ne pomeni slabega prevoda. Zbrani smo profesorji, prevajalci in naravni govorci za angleščino, nemščino, italijanščino, hrvaščino, španščino, ruščino in kitajščino.

Za vsak prevod se enako potrudimo, pa naj gre za prevajanje diplomskih del, deklaracij, spletnih strani, splošnih besedil ali marketinško naravnanih člankov.  Vsi naši prevodi so hkrati tudi lektorirani, tako da naj vas dodatna cena ne skrbi!

Naša prevajalska agencija pa nudi tudi pisanje besedil in člankov, ki jih potrebujete morda za medije, za spletne strani, za optimizacijo določenih spletnih mest, ali pa boljšo prodajo izdelkov in storitev na spletu. Ker se ukvarjamo z jeziki, besedami, besednimi zvezami in besednimi igrami, vam lahko oblikujemo tudi besedila za najbolj neposredno prodajne spletne strani – tako imenovane pristajalne strani. In to v kateremkoli jeziku, ki so našteti zgoraj! Na info@pravo-prevajanje.si nam sporočite svoje želje, mi pa vam v najkrajšem času pošljemo res ugodno ponudbo.