: 064 / 185 - 969
 : info@pravo-prevajanje.si

Prevod spletne strani

Si tudi vi želite svoj posel razširiti v tujino? Je čas, da vas spoznajo tudi v Italiji, Nemčiji, Avstriji in drugod po Evropi? Definitivno potrebujete prevod spletne strani.

Je Slovenija enostavno premajhna za vaše sposobnosti? Je tudi pri vas gospodarsko stanje vplivalo na zmanjšanje prometa? Si želite večjega trga in boljše razpoznavnosti?

info@pravo-prevajanje.si

Naj vam pomagamo z odlično spletno predstavitvijo vašega posla v angleškem, nemškem in italijanskem jeziku – vaša besedila bodo ne le prevedena v tuji jezik, naredili bomo raziskavo ključnih besed in v tujem jeziku vaše besedilo optimizirali tako, da vas bodo potencialni kupci lažje našli, hkrati pa bomo vaša besedila marketinško oblikovali tako, da se bodo stranke še lažje odločile za naslednji korak!

Prevod spletne strani v tuj jezik?

Večina vas že ima svojo spletno stran in vzdrževalca, s katerim se lahko verjetno enostavno dogovorite za novo jezikovno skupino  – morda pa ste se celo znašli še bolje in svojo spletno stran urejate kar sami – v tem primeru bo še lažje vaš posel virtualno razširiti tudi na tuje trge – resnična prodaja pa bo gotovo sledila! Prevod spletne strani zaupajte nam.

Dandanes ni dovolj, da imate zgolj običajno spletno stran: vaša spletna stran in predvsem besedila na njej morajo obiskovalce pripeljati še bližje k odločitvi, da vas kontaktirajo in seveda postanejo vaše stranke! Zato pa je dobro, če besedila svojih spletnih strani zaupate strokovnjakom, ljudem, ki bodo oblikovali privlačna marketinška besedila, ki bodo vaš posel odlično predstavila, ki bodo upoštevala pravila ključnih besed in ki bodo vabila vaše stranke h kontaktu ali nakupu!

info@pravo-prevajanje.si

Res želite posel v tujini:

Želite svojim potencialnim poslovnim partnerjem predstaviti svoj posel? Enostavno – vse, kar potrebujete, je dobra spletna predstavitev – zaupajte besedila za spletne strani strokovnjakom!

Spletno stran torej že imate, vaši izdelki in storitve potrebujejo le še nekajljubezniodlične opise s ključnimi besedami, po katerih jih vaše potencialne stranke najdejo, ter takoimenovani call-to-action, ki vabi obiskovalce, da se povežejo z vami – v angleščini, nemščini in italijanščini: hitro, zanesljivo in cenovno ugodno!

Do sedaj so nam prevod spletne strani v tuje jezike zaupala spodnja podjetja:

Avto Cesar d.o.o.
Eurel d.o.o.
Excel International d.o.o.
Vizija Računovodstvo d.o.o.
Transport Slemnik d.o.o.
Zakrajšek Kovnica s.p.

Prav tako smo prevajali veliko marketinških besedil za podjetja Sony Ericsson,Johnson&Johnson, PR članke za Opel ter ustvarili vsa besedila za spletno stran podjetja Novval d.o.o., odlično pa nam gredo od rok tudi izredno specializirani prevodi kot so na primer strokovni članki za revijo Dental Tribune!

Na info@pravo-prevajanje.si nam pošljite povezavo do svoje spletne strani in pripravili vam bomo odlično ponudbo – s ceno in rokom, da lahko začnete tuje trge obdelovati takoj!