: 064 / 185 - 969
 : info@pravo-prevajanje.si

Prevod iz angleščine v slovenščino

November 06, 2013

Znate sami narediti prevod iz angleščine v slovenščino? Večina bi odgovorila kar z DA, a roko na srce, Slovenci ne blestimo niti v znanju slovenščine 🙂 Ste v zadnjem času kaj brskali po spletu? Morda prebirali novičke svojih prijateljev na Facebooku? Ste opazili, da je “nekdo” postal kar “negdo”? Ali morda v zadnjem času tako popularne vejice, ki jih sicer materni govorci slovenščine nametavajo vsepovsod, ne pa tja, kjer bi bilo to zares potrebno?

Prevod iz angleščine v slovenščino

Prevod iz angleščine v slovenščino potrebuje vse več podjetij za prodajo izdelkov ali nudenje storitev. Če pripravljate na primer spletno stran, ne pozabite, da jo lahko vsak dan obišče le nekdo, lahko pa na njej pristane na stotine obiskovalcev, ki bodo brali vaše prevode. Zaupajte tovrstna besedila, navodila za uporabo, kataloge, oglase in druga besedila strokovnjakom, ki se ukvarjajo prav s tem – prevajanjem iz angleščine v slovenščino. Za pošteno oziroma izredno ugodno ceno se bo vašega prevoda lotil profesor ali prevajalec, ki pozna oba jezika kot svojega maternega. Ko nastane prevod iz angleščine v slovenščino, ga obvezno preveri tudi slovenski lektor, saj moramo dušo besedila prenesti v drugo telo, ohraniti pa vse slovnične in stilske lastnosti ciljnega jezika – slovenščine!

Prevod iz angleščine v slovenščino, ki ga opravijo strokovnjaki, je gotovo najboljša rešitev za vas. Pri kakršnemkoli delu z izdelki ali storitvami se prevodom in strokovnemu prevajanju ne moremo izogniti. Prevod iz angleščine v slovenščino lahko dobite pri nas ugodno in kvalitetno. Vseeno je, ali prodajate izdelke oziroma storitve tujih proizvajalcev ali ponudnikov, ali pa želite s svojo ponudbo osvojiti tuje trge – vaša besedila morajo biti odlična, saj se prodajna pot začne pri že ob prvi predstavitvi izdelkov ali storitev in se ne konča, dokler vas kupci ne pozabijo. Kvaliteten prevod iz angleščine v slovenščino si bodo ljudje gotovo zapomnili. Zato je pomembno, da z vsemi besedili ali z najkrajšimi prevodi pri svojih kupcih ustvarite dober vtis – poglejte, kako vam lahko pomagamo strokovnjaki s področja prevajanja in trženja. Strokovnega prevajanja se ne more lotiti kdorkoli – prepustite delo strokovnjakom, ki se s tem vsakodnevno ukvarjajo, saj so le tako lahko hitri in zanesljivi!

Hitro nam pošljite svoje besedilo in svoje zahteve na info@pravo-prevajanje.si. V najkarajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in začeli s prevajanjem!